Geiger Díszhaltenyészet


Nyitó oldal
Magunkról
Tenyészetünk bemutatása
Díszhal képek
Díszhalak-ról kínálatunkban
Szolgáltatás-árlista

Címünk: Térkép
1183. Budapest, Koppány utca 2.

Telefon/fax:
06-1-292-6287

06-70-330-85-22

Skype My status

Nyitvatartás:
Előzetes egyeztetéssel
Kedd-től Péntek-ig : 9-18 óráig
e-mail: akvariumdiszhal@gmail.com

Magunkról


Gyermekkorom óta érdekelt az akvarisztika."Minden ami akvárium". Az 1980-as évek elején kezdtem hobby-szinten foglalkozni édesvizi díszhalak tenyésztésével.
1990-óta működik üzletszerűen a díszhaltenyészet. Kezdetben az elevenszülők voltak a kedvenceim, igyekeztem a legjobb, legszebb fajták irányába fejleszteni a tenyészállományt. Jelenleg nagyon szép ecsetfarkú plattik, bécsi, ananász, piros és fekete xiphók vannak, ezek között is főleg a líra irányába és szimszonos irányba tenyésztem. Guppik közül kobra-félék, valamint fekete testű, piros uszonyúak vannak. Saját tenyésztés a mickey-mouse platti, a vérplatti, a black molli és a borostyán molli. Ikrázó halakból elsősorban a szumátrai díszmárna, moha és albínó szumátrai, fekete tetra, király lazac, kolibri, rézlazac, dánió képezi a tenyészetet, de jelentős választék van harcsákból is: pl. aranysávos, foltos, albínó páncélos, panda harcsa, ancistrus, loricaria.

Ha minőségi szép díszhalakat kíván vásárolni, tenyészetünkben megteheti kedvező áron.

Kérdésére válaszolunk a 06/703-308-522 a 06-1/292-6287-es telefonszámon, valamint Skype-on geigerhal címü elérhetőségen.